Festvåning 1 Festvåning 2
Festvåning 3 Festvåning 4

Nedan finner ni färdiga menyer och buffeer. Låt det väl smaka! Alla priser på denna sida är inklusive moms.

Vad tillkommer förutom priset på meny/buffee?

  • Avgift för serveringspersonal med 310 SEK per timme
  • Kuvertavgift 75 SEK per person
  • Hyra festvåningen Enebybergsgård 6000 SEK

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att kontakta mig.

Vill ni se fler bilder och möjliga bordsplaceringar?

Vill ni kombinera en egen meny? Välj nedan!

Festvåning och servering

Meny 1

Gravad oxfilé på grön sparris med örtsås

Rödingfilé med rotfruktsmos och löjromssås

Kanel- och kardemummaparfait med rabarbersås

404 SEK PER PERSON

Meny 2

Luftorkad skinka med fikon och cognac

Marulksmedaljonger med dragonörtsås

Melonsoppa med vaniljglass

428 SEK PER PERSON

Meny 3

Laxcarpaccio med wasabi och syltad ingefära

Majskyckling med teryakisås och wokade primörer

Exotisk fruktsallad med grand marnier grädde

370 SEK PER PERSON

Meny 4

Lax och rucolasallad med apelsinblomshonungsdressing

Smördegsomlindad oxfilé med champinjonstuvning och tryffelsås

Passionsfruktsorbet klädd i vaniljglass

424 SEK PER PERSON

Meny 5

Avocadofjäril med löjrom, crème fraiche och gräslök

Lammfilé med örtagårdsås med potatisgratäng

Hjortronparfait med mylta och frukt

412 SEK PER PERSON

Meny 6

Getostgratinerade rödbetor med örtdressing

Renfilé med lingongräddsås

Ogemelon fylld med frukt och punchgrädde

453 SEK PER PERSON

Meny 7

Hummersoppa med oststänger

Helstekt oxfilé med sås Molin Rouge

Svartvinbärssorbet med vaniljglass och frukt

433 SEK PER PERSON

Meny 8

Grönärtsoppa med champagne och oststänger

Skaldjursfärserad rödtungsrulad med kräftsås

Pannacotta med passionsfrukt

385 SEK PER PERSON

Meny 9

Sovojkålsomlindade scampi med blå musselsås

Smördegs- och kantarellinbakad kalvfilé med rosmarinsky

Anisdoftande fruktsallad med glasskula

459 SEK PER PERSON

Meny 10

Vol-au-vent med kantarell- och champinjonstuvning

Vitvinspocherad lax på bädd av blandspenat med vitvinsås och ris

Citroncheesecake med kiwi

348 SEK PER PERSON

Meny 11

Rökt rådjur med fänkålssallad och rårörda lingon

Tournedos av hälleflundra med rosepepparsås

Björnbärparfaittårta med garnering

432 SEK PER PERSON

Meny 12

Rosenkanapé med rökt lax och räkor

Rådjurssadel med enbärsgräddsås, kantareller, gelé och legymer

Äppelflarn med vaniljgrädde

419 SEK PER PERSON

Buffeer

Buffé 1 "Medelhavs"

Olivbröd

Parmesangratinerad aubergine

Vitlöksmarinerade harricotsvert

Capresé (tomat och mozzarellasallad)

Bresola, napolitansksalami och lufttorkad skinka

Pastasallad kryddad med pesto

Tapenade

Ost: Tallegio med valnötter och honung

Dessert: Tiramisu

................

347 KR PER PERSON

Buffé 2 "Klassisk Svensk"

Matjessill med tillbehör

Ägghalvor med räkor

Gravad lax med hovmästarsås

Skaldjurspaté med örtagårdssås

Kokt potatis

Grönsallad

Lantpaté med cumberlandsås och cornichons

Rökt rådjur med rårörda lingon

Västerbottenost med hembakat och spisbröd

Dessert: Blåbär eller äppelpaj och vaniljgrädde

................

354 KR PER PERSON

Buffé 3

Kräftfyllda laxstrutar med pepparrot

Skaldjurspaté med örtagårdssås

Lantpaté med cumberlandsås och cornichons

Rostbiff med rostad lök

Lufttorkad skinka och melon

Kycklingspett

Fransk potatissallad

Grönsallad

Kuvertbröd

Två sorters ost, kex och druvor

................

305 KR PER PERSON

Buffé 4

Färskrökt lax med citron och dill

Bresaola med galiamelon

Fransk sellerisallad

Kycklingrulle (parmaskinka, soltorkad tomat och salvia)

Grönsaksris

Dessert: Chokladtårta med bärkompott

................

204 KR PER PERSON

Buffé 5

Strutar av rökt lax med pepparrot crème

Skaldjurspaté med örtagårdssås

Kuvertbröd

Helstekt oxfilé med sås Molin Rouge

Varmt grönsaksfat (slantade morötter, broccoli sockerärtor, grönsparris och grilltomater)

Potatisgratäng

Dessert: Björnbärs- eller hjortronparfait med fruktgarnering och rullrån

................

399 KR PER PERSON

Buffé 6 "Orientalisk"

Hembakat bröd

Babaganoush (aubergineröra)

Tapenade

Tzatziki

Couscous och grönsakssallad

Dolmades

Marinerade kycklingbröst

Lammkorv

Fårost och oliver

Tomatsallad

................

234 KR PER PERSON

 

 

Skinka

pate

Bild 6

Bild 7

Bild 8

Skinka

pate

 

 

 

 

 

 

 

 

I sammarbete med smarta webblösningar www.apub.se